VIL DU VIDE MERE?

Hos C-team er vi altid
klar på at besvare
dine spørgsmål

Du kan kontakte os på
Tlf. 70 23 70 13
 

Om C-team

cfm1It-konsulenthuset C-team i Odense er startet i 2002 af Carsten Mandal, der stadig elsker at stå i serverrummet, selv om han har mange år i branchen bag sig:- Inden jeg blev selvstændig, løste jeg it-opgaver på konsulentbasis, så i realiteten har jeg kendt mine kunder meget længere, end C-team har eksisteret, forklarer Carsten Mandal.
Selv om C-team i dag har ni fastansatte plus en håndfuld fast tilknyttede freelancere, har Carsten derfor stadig svært ved at sig selv som typisk arbejdsgiver:
- Vi er jo mere et hold af dedikerede it-konsulenter med personlighed, folk, der alle er i stand til selvstændigt at løse en opgave, men som elsker at arbejde sammen med andre.  En anden ting, der gør os specielle, er, at vi alle er så bredt orienteret.  Engang fik vi fx en opgave, hvor kunden forinden havde haft besøg af seks andre højt specialiserede konsulenter, som ikke formåede at se problemerne i større sammenhæng og derfor måtte give op. Jeg løste opgaven på en lidt lang eftermiddag. Selvfølgelig var jeg lidt heldig, men heldet kommer også til den, som har en årelang erfaring, arbejder hårdt og er bredt orienteret.
Samtidig er jeg også lidt stolt af, at vi faktisk kan få alting til at virke.  På et tidspunkt blev vi kaldt ud for at få liv i en ældgammel UNIX-server, der var stået af. Den kørte på cd’ ere og bånd, så den var moden til at blive smidt på lossepladsen. Men serveren rummede alle virksomhedens kritiske oplysninger om tidsregistrering og produktionsstyring, så den skulle bare i gang igen. Det tog en lang nats arbejde. Men så virkede den, og virksomheden havde sparet 300.000 til ny software og server. 
Det er den slags opgaver, der gør sjovt at stå i spidsen for C-team!

Moral

Hos C-team leverer vi kun, hvad du har brug for og til den bedste pris.

Og vi gør hver gang vores yderste for at behandle dig anstændigt som kunde, så du også ringer til os næste gang, du skal have løst en kringlet opgave.
Vi er samtidig ordholdne. For os betyder det, at vi lover ikke mere, end vi kan holde, og vi holder, det vi lover. Hvis vi ikke kan løse en opgave, så siger vi fra på forhånd.
Faktisk tør vi som regel godt løbe en chance og tilbyde at løse en opgave på no-cure-no- pay-basis. For vi ender alligevel med at finde en løsning.

Team

Sammenhold giver styrke. Når teamånden giver lyst til at få alle opgaver til at lykkes og vi kan få tid til at have det sjov sammen, så er virksomhedsfilisofien lykkedes.